Matchtruppen: Alfred, Mohsen, Freddy, Mahamat, Dennis, Simon, Leo, Arvid, Isak, Dirar, David, Lucas, Pelle, Hamid, Ammanuel och Oscar.

Startelvan: Alfred, Pelle, Leo, Simon, Oscar(K), David, Freddy, Arvid, Mohsen, Mahamat, Dirar.
Avbytare: Isak, Hamid, Lucas, Ammanuel och Dennis.
Lagledare: Wictor, Mohammad och Luís Alter

0-1 ((9)
0-2 (19)
0-3 (41)
0-4 (59)

Idag har vi ingen bra dag, en total haveri på hela laget. Som natt och dag om vi ser tillbaka till förra matchen mot Nyedshov U. Vi får tacka Alfred som håller ner siffrorna med en handfull räddningar. En mycket avvaktande matchinledning av oss.

Redan vid den 9:e minuten tar gästerna ledningen med 0-1 efter att vi tappat bollen och dom ställde om snabbt på sin vänsterkant ett lågt inlägg slogs som gick förbi alla förutom deras ytter som vid den bortrestolpen kunde stötta in bollen i mål.

Vi visade för stort respekt till motståndarna, dålig rörelse, passningsspelet fanns inte där och kommunikationen hördes inte. Dirar fick en djupledspass och drev bollen några meter innan han testade med ett skott, målvakten räddade men tappade bollen som gick i en båge mot målet men målvakten hann precis tillbaka och på mållinjen kunde han slå bort bollen mitt framför Mahamat.

Gästerna straffade oss med snabba omställningar så fort vi slarvade bort bollen, Alfred räddade oss vid två tillfällen i den 17:e och 18:e minuten. Men i den 19:e minuten står vi och tittar på när dom slog en hörna och får utan svårigheter göra 0-2.

I den 40:e minuten är vi nära att reducera, Hamid slog en frispark som Ammanuel nickade men målvakten gjorde en fin räddning. Tyvärr så gör gästerna 0-3 direkt efter och det stod sig halvleken ut.

Andra halvleken blir något bättre från vår sida men det skulle inte räcka till någon resultat ändring. Sörby gjorde 0-4 i den 59:e minuten. Ammanuel och Lucas hade två nick försök som gick utanför stolpen. Alfred fick ingripa några tillfällen till och resultatet stod sig matchen ut.

Vi får gratulera Sörby och önska dom lycka till. Jag kan inte avsluta denna matchreferat utan att nämna dagens ”domare”! Först och främst så vill jag vara tydlig med att det inte är pga honom som vi förlorade! Men nu borde förbundet se över om det är värt att ha domare som tydligt visar att han inte kan ha klarat varken fystesten eller testen om fotbollsreglerna. Har förståelse för att det är domarbrist men jag tror att ibland kanske det inte är värt att spela en match med dessa förutsättningar. Det håller inte att en domare står och dömer från 30-40 meters håll, det blir svårt för honom att se vad som händer. Han missade en nacksving på Oscar, David blev nedsprungen vid två tillfällen och det var ett knytnävsslag i ryggen på Leo (tror jag det var). Sen har han säkert missat något som våra spelare gjort.